Services

De service van Zimmerman auto’s

Scherpe prijzen

De kracht van Zimmerman Auto’s komt onder andere door de prijs. Ons bedrijf koopt auto’s uitsluitend in bij dealers. Door dit handel naar handel-principe kan dit voor u tussen de 10 en 15 procent voordeel opleveren. Daarnaast zijn onze banden en velgen ook scherp geprijst, omdat wij deze tegen fabrieksprijzen kunnen inkopen.

Kwaliteit

Zimmerman Auto’s staat voor kwaliteit. Door auto’s rechtstreeks bij dealers in te kopen, zorgen we er voor dat we betrouwbare auto’s aanbieden. Op die manier weten wij waar de auto’s vandaan komen en in welke staat deze zijn. Ook onze banden en velgen zijn kwaliteitsproducten. Wij verkopen alle bekende merken.

Snel een afspraak

Wilt u graag een auto bezichtigen? Vandaag bellen is eventueel morgen al een afspraak. Hetzelfde geldt voor APK keuringen en onze andere diensten. Moet uw auto op korte termijn gekeurd worden? Bel dan vandaag nog voor een afspraak.

Flexibel

Zimmerman Auto’s is lange dagen geopend om u goed van dienst te kunnen zijn. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Tevens zijn wij op afspraak op zondag open van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Auto uitlijnen

Het uitlijnen van je auto is erg belangrijk voor de wegligging, je brandstofverbruik en de slijtage van je banden. Is je auto niet goed uitgelijnd, dan slijten je banden veel te snel, je rijcomfort neemt af en bovendien is het ook onveilig in het verkeer.

Merk je tijdens het rijden dat het sturen te licht of juist te zwaar gaat, staat je stuur scheef, heeft je auto de neiging om naar links of rechts te trekken? Dan is het wellicht tijd om je auto te laten uitlijnen.

Bij het uitlijnen van je auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld.
Maak vandaag nog je afspraak en doe nu bij ons de uitlijn check voor € 35,-. Je auto uitlijnen kost € 80,-

Diverse diensten

Zimmerman Auto’s staat vooral bekend om zijn occasions, banden en velgen. Maar daarnaast verzorgen we ook APK keuringen en de opslag van zomer- en winterbanden. Ook doen we reparaties, schadeafhandelingen en caravan checks.

Merken