Services

De service van Zimmerman auto’s

Scherpe prijzen

De kracht van Zimmerman Auto’s komt onder andere door de prijs. Ons bedrijf koopt auto’s uitsluitend in bij dealers. Door dit handel naar handel-principe kan dit voor u tussen de 10 en 15 procent voordeel opleveren. Daarnaast zijn onze banden en velgen ook scherp geprijst, omdat wij deze tegen fabrieksprijzen kunnen inkopen.

Kwaliteit

Zimmerman Auto’s staat voor kwaliteit. Door auto’s rechtstreeks bij dealers in te kopen, zorgen we er voor dat we betrouwbare auto’s aanbieden. Op die manier weten wij waar de auto’s vandaan komen en in welke staat deze zijn. Ook onze banden en velgen zijn kwaliteitsproducten. Wij verkopen alle bekende merken.

Snel een afspraak

Wilt u graag een auto bezichtigen? Vandaag bellen is eventueel morgen al een afspraak. Hetzelfde geldt voor APK keuringen en onze andere diensten. Moet uw auto op korte termijn gekeurd worden? Bel dan vandaag nog voor een afspraak.

Flexibel

Zimmerman Auto’s is lange dagen geopend om u goed van dienst te kunnen zijn. Wij zijn op maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Tevens zijn wij op afspraak op zondag open van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Occasions

Ons bedrijf biedt jong gebruikte auto’s aan. Zimmerman auto’s koopt de occasions uitsluitend bij dealers. Wij bieden alle merken aan, zodat u, met ons als deskundig adviseur, een goede keuze kunt maken. Zowel inruil als financiering is mogelijk.

Diverse diensten

Zimmerman Auto’s staat vooral bekend om zijn occasions, banden en velgen. Maar daarnaast verzorgen we ook APK keuringen en de opslag van zomer- en winterbanden. Ook doen we reparaties, schadeafhandelingen en caravan checks.

Merken